Ekstrakt maslinova lista


Upoznajte ljekovita svojstva lista masline! Postanite distributer ekstrakta iz maslinova lista!
Kontakt: info@sanexnat.de
098 826 335
Ekstrakt maslinova lista
Maslinovlist
Magnetni nakit
AFA alge
Biblijski portal
Portal za pisce i umjetnike
Besplatni oglasnik
Portal za Zagrepčane
Hemel-prirodna kozmetka

Ekstrakt dobiven iz lista masline izuzetno je učinkovit kod velikog broja bolesti uzrokovanih mikrobima ili drugim uzročnicima, od kojih navodimo neke: srčana oboljenja, herpes, artritis, dijabetes, sindrom kroničnog umora, hepatitis A, B i C, meningitis (virusni i bakterijski), vaginitis,botulizam, difterija, listerija, malarija, čir na želucu, gripa, upala mokraćnih putova, encefalitis, klamidijske infekcije.

Ekstrakt maslinova lista

25.11.2009., srijeda

Ekstrakt lista masline - iskustva korisnika

Osteoporoza

(ženska osoba, zemljoradnica)

Šestero djece, neprestano u poslu. Za godišnji nikad vremena. Biti bolesna – nema vremena.
Prije 12 mjeseci počeli su bolovi u leđima. Sve više je umorna, od bolova ne može spavati. Kod najmanjeg uzbuđenja dobiva po tijelu prištiće i osjeća svrbež. Ustanovljeno je da se slomio kralježak. Uzrok: osteoporoza. Morala je nositi korzet. Propisana joj je gimnastika i vodena gimnastika, a od lijekova i dodataka prehrani kalcij, vitamin D i Vosamax. Nažalost, bolovi u leđima, svrbež i nesanica nisu prošli. Uzimala je MSM, opc i spirulinu.
Potom je počela uzimati ekstrakt lista masline 3 put dnevno po tri žličice, ponekad i 3 put po 4 do 5 žličica. Počela se osjećati snažnije. Bolovi su polako popuštali, spavanje se poboljšalo. Postala je smirenija i staloženija. Nakon 4 mjeseca nastalo je općenito poboljšanje zdravstvenog stanja. Prištići i svrbež nestali su. Stabilizirala se psihički i fizički.


Sklonost alergijama i bronhijalna astma

(ženska osoba)
Poteškoće s disanjem

Uzimala je ekstrakt lista masline triput dnevno 1 žličicu te je nakon tri tjedna mogla lakše disati. Osjećala se općenito bolje.

Gnojna angina

(djevojka)

Poteškoće: Bolovi u grlu, natečene mandule, teško gutanje, gripa

Alergična na penicilin. Uzimala je dnevno 2 put po žličicu ekstrakta lista masline. Nakon tri dana nestale su poteškoće s teškim gutanjem i šlajm je nestao. Gripa i upala mandula prošle su nakon tjedan dana. nakon toga uzimala je ekstrakt lista masline još 2 tjedna za jačanje imuniteta.

Bronhijalna astma, akne

(mladić)

Poteškoće: česta upala mandula od sedme godine, na licu upalne akne.

Uzimao je ekstrakt lista masline triput dnevno po 40 kapljica. Istodobno je prao lice ekstraktom maslinova lista razrijeđenog vodom. Nakon deset dana stanje se poboljšalo. Više nije dolazilo do upala kože, a akne su nestale. Opće stanje se poboljšalo. Osjećao se vitalnije. Koristio je ekstrakt lista masline mjesec dana.

Bronhitis s kašljem

(muška osoba)

Poteškoće s disanjem i teški kašalj

Uzimao je ekstrakt lista masline triput dnevno po jednu žlicu. Nakon prvog tjedna stanje se poboljšalo. Šumovi pri disanju nestali su, a kašalj se povukao. Za stabiliziranje i jačanje imuniteta i dalje uzima ekstrakt lista masline, ali samo jednu do dvije žličice dnevno.

Visoki tlak

(ženska osoba)

Godinama patila od povišenog tlaka. Nakon nekoliko tjedana korištenja Oliblexa tlak se normalizirao. Više nema problema s hipertenzijom, ali i dalje svaki drugi mjesec uzima Oliblex dvaput dnevno po dvije žličice.

- 20:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

List masline u liječenju tlaka

List masline u liječenju tlaka
...prenosimo....

Maslina ima visoku hranljivu vrijednost i zato se upotrebljava kao ulje za jelo, kao ljekoviti dio za mazanje kose koja je počela da opada, kao dobar laksan a i sedativ. Ulje od plodova maslinke sadrži vitamine A i E, zatim enzim oleazu, vosak, hlorofil... daje se u slučaju oboljenja želuca, crijeva, hemoroida, kod bolesti žuči i nefritičnih kolika. List masline se upotrebljava za liječenje krvnog pritiska. Ovaj čaj se priprema tako što se uzme 20 listova maslinke i kuha u 450 gr vode. To kuhanje treba da traje tako da ostane samo 230 gr tečnosti. Čaj se pije po jedna vodena čaša, prije jela, ujutro i uveče. Treba uvijek kuhati svjež čaj. Maslinov list djeluje na širenje krvnih sudova. Kozmetička industrija upotrebljava maslinovo ulje za proizvodnju pasti, kremova i drugog. Činjenica da je ulje dejstvo suhoj kosi koja opada, i zato je dobro prije kupanja namazati kosu uljem i držati do 2 sata, a zatim oprati brezovim šamponom i osušiti suhim peškirom.



- 20:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2012 (3)
Studeni 2009 (2)
Kolovoz 2009 (4)
Veljača 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga







O ljekovitom svojstvu masline općenito, a posebno ekstrakta iz maslinova lista.

Upoznajte ljekovita svojstva lista masline! Postanite distributer ekstrakta iz maslinova lista!
Kontakt: info@sanexnat.com
098 826 335
>